Librăria Compas: Unul dintre cei mai mari retaileri de birotică și papetărie

Librăria Compas este unul dintre cei mai mari retaileri de birotică și papetărie din România. Oferta companiei cuprinde o gamă variată de produse, precum birotică, papetărie, rechizite școlare, cărți și jucării. Librăria Compas este rezultatul unui parteneriat între librăriile Compas și Herlitz România, companie cu o vastă experiență în furnizarea de produse pentru școală și birou.

Gama variată de produse

Librăria Compas oferă o gamă variată de produse pentru clienți, de la obiecte de birotică până la rechizite școlare de la branduri de renume precum Herlitz, Pelikan și Pilot. De asemenea, se pot achiziționa reviste pentru copii și decorațiuni de Crăciun.Compas are și colecțiile de cărți, împărțite pe gen, oferind o varietate de titluri din edituri recunoscute național, cum ar fi Eduard, Artur și Paralela 45. De asemenea, are și o secțiunea de jucării, cu jocuri de societate, jocuri interactive și jucării populare precum păpuși, mașinuțe și altele, oferite de branduri consacrate precum Logo, D-Toys și Fisherprice.

Parteneriatul dintre Librăriile Compas și Herlitz România

Librăria Compas a fost posibilă datorită parteneriatului dintre Librăriile Compas și Herlitz România. Librăriile Compas au o experiență mare în piața din România și sunt recunoscute pentru atmosfera prietenoasă și selecția vastă de produse. Herlitz România, lider în furnizarea de produse pentru școală și birou cu o vechime de peste 30 de ani pe piața din România, a contribuit la crearea acestui concept unic de librărie în Târgu Mureș.

Parteneriatul solid dintre aceste două companii a permis crearea unor spații care adună sub același acoperiș frumusețea biroticii, diversitatea papetăriei, esențialul rechizitelor școlare, pasiunea pentru cărți și bucuria jucăriilor. Librăria Compas oferă inspirație și rafinament clienților care își caută produse de calitate, într-un cadru plăcut și prietenos.

FAQ

Ce produse pot găsi la Librăria Compas?

La Librăria Compas puteți găsi o gamă variată de produse, inclusiv birotică, papetărie, rechizite școlare, cărți și jucării.

Care sunt brandurile de renume disponibile la Librăria Compas?

Librăria Compas oferă produse de la branduri consacrate precum Herlitz, Pelikan, Pilot, Logo, D-Toys și Fisherprice.

Ce edituri naționale sunt disponibile la Librăria Compas?

Librăria Compas vă pune la dispoziție cărți din edituri recunoscute precum Eduard, Artur și Paralela 45.

Unde se află Librăria Compas?

Librăria Compas se află în Satu Mare, Bulevardul Cloșca 90, Satu Mare 440209.