3 tipuri de masaj de la SoulMasaj pe care să le încercați în doi sau amândoi

Masajul a fost dintotdeauna o metodă de relaxare, de destresare pentru oricine. Practic indiferent de vârstă, o astfel de recomandare dacă o primim, ar fi bine să profităm de ocazie și să ne avântăm să facem o programare.

Iată un top 3 tipuri de masaje de la SoulMasaj pe care să le încercați amândoi, în doi sau nu:

  1. Masajul cu două maseuze

Pentru cei care ar dori să experimenteze mai mult decât un masaj și mai ales să se simtă răsfățați de mâinile de aur ale maseuzelor experimentate, acest tip de masaj este o recomandare. Presupune ca două experte în arta masajului să aibă grijă de cel care alege să fie răsfățatul sesiunii. Un masaj la dublu să spunem, de care unii se vor bucura nespus.

Face parte din lista de servicii de masaj de la SoulMasaj și tarifele aferente pot fi găsite și în pagina oficială.

  1. Masajul pentru cuplu

De câte ori nu ați simțit nevoia de a avea parte de același răsfăț ca și partenerul sau partenera? Iată că acum se poate și acest tip de masaj este adaptat pentru cerințele celor cărora le place extrem de mult să facă totul împreună. În acest caz vorbim despre sesiunile de masaj ce pot avea loc clasic, la salon, dar și la hotel. Sesiunea clasică este cu durată de 60 de minute, dar poate fi aleasă și varianta extra timp, ceea ce înseamnă că ședința de masaj va fi prelungită la 90 de minute.

Așa cum îi spune și numele, presupune masajul pentru ambii, atât pentru el, cât și pentru ea, în același timp. Două maseuze se vor ocupa de cei doi. După sesiunea de masaj este de așteptat ca ambii să se simtă mai bine, mai ușurați, mai relaxați. Este unul tip de masaj de acest fel și, deci, destul de mult căutat.

  1. Masajul cu șampanie

Dacă este să faceți o aroganță, dacă ar fi să alegeți din mai multe variante de masaje, ce ați spune de cel cu șampanie? Ideea de relaxare merge de minune cu cea de răsfăț, sub orice formă. Din această serie de activități relaxante se numără și masajul, însă nu de orice fel, ci masajul cu șampanie. Stropit din plin cu această băutură simbol a bunăstării. Pentru curioși ce presupune acest tip de masaj și cu ce este diferit de altele, în pagina oficială a salonului sunt detalii.

Masajele și industria care vinde servicii ca pâinea caldă

Dacă vă întrebați de unde atât de mult interes în ceea ce privește serviciile de acest tip, trebuie spus că această industrie este tot mai prosperă. Asta în condițiile în care ritmul vieții este unul agitat, haotic, sedentar. Omul modern caută soluții și mai ales când activitățile alese nu presupun vreun efort din partea lor, sunt încântați să facă o astfel de alegere. Din șirul celor de acest tip sunt și masajele, de orice fel ar fi ele.

Pentru sesiuni de masaj precum sunt cele de la SoulMasaj este recomandat să vă programați.