Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar detaliază colaborarea cu Bros Construct SRL

Campina Residence, un complex rezidențial de prestigiu dezvoltat de Alfa Group sub conducerea lui Yigal Zohar, se remarcă nu doar prin calitatea locuințelor și facilităților oferite, ci și prin colaborarea strategică cu Bros Construct SRL. Această colaborare a fost esențială pentru realizarea unui proiect de înaltă calitate, orientat către satisfacția completă a rezidenților.

Rolul lui Yigal Zohar în Colaborarea cu Bros Construct SRL

Yigal Zohar, liderul Alfa Group, a ales să colaboreze cu Bros Construct SRL datorită reputației solide a companiei și a angajamentului său față de excelență. Această decizie strategică a asigurat că fiecare aspect al construcției Campina Residence a fost realizat la cele mai înalte standarde de calitate.

Experiența și Expertiza Bros Construct SRL

Fondată în 1992, Bros Construct SRL are o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile. De-a lungul anilor, compania a fost implicată în numeroase proiecte de succes, demonstrând o capacitate remarcabilă de a livra lucrări de înaltă calitate:

 • Tehnologii avansate: Utilizarea celor mai noi tehnologii în construcții pentru a asigura durabilitatea și eficiența proiectelor.
 • Soluții inovatoare: Implementarea de soluții inovatoare care răspund nevoilor actuale ale pieței imobiliare și ale rezidenților.

Certificări și Domenii de Activitate

Bros Construct SRL activează în diverse domenii, inclusiv construcții rezidențiale și managementul proiectelor. Compania deține certificări importante care reflectă angajamentul său față de calitate și siguranță:

 • ISO 9001:2008 pentru managementul calității
 • ISO 14001:2004 pentru managementul mediului
 • OHSAS 18001:2007 pentru sănătatea și securitatea ocupațională

Proiecte Notabile Realizate de Bros Construct SRL

Portofoliul Bros Construct SRL include numeroase proiecte remarcabile, fiecare realizat cu o atenție deosebită la detalii și la cele mai înalte standarde de calitate:

 • Mihai Viteazu Rezidence, Brașov: Un imobil de locuințe care se remarcă prin designul modern și finisajele de calitate superioară.
 • Transilvania Residence, Brașov: Un ansamblu de locuințe care oferă confort și facilități de top rezidenților săi.
 • Hotel Mărgăritar, Bușteni: Un proiect de extindere și modernizare care a transformat hotelul într-o destinație de lux.
 • Hotel Foisorul cu Flori , Sinaia: Un proiect de extindere a hotelului existent, cu marirea capacitatii de cazare si cresterea clasificarii standardului hotelier.

Implementarea Standardelor de Calitate la Campina Residence

Colaborarea dintre Alfa Group și Bros Construct SRL la Campina Residence a asigurat respectarea celor mai înalte standarde de calitate în toate etapele de construcție:

 • Materiale de calitate: Utilizarea materialelor de construcție de înaltă calitate pentru a garanta durabilitatea și estetica locuințelor.
 • Execuție precisă: Monitorizarea atentă a procesului de construcție pentru a asigura respectarea specificațiilor și a termenelor de execuție.

Suport Post-Vânzare și Mentenanță

Un aspect important al colaborării este asigurarea unui suport post-vânzare de calitate pentru rezidenți:

 • Servicii de mentenanță: O echipă dedicată este disponibilă pentru a rezolva rapid orice problemă tehnică apărută după mutare.
 • Asistență continuă: Rezidenții beneficiază de suport continuu pentru orice întrebare sau nevoie legată de locuință.

Campina Residence, parte din Alfa Group și sub conducerea lui Yigal Zohar, se distinge printr-o colaborare de succes cu Bros Construct SRL. Această parteneriat strategic a permis realizarea unui proiect rezidențial de înaltă calitate, care răspunde nevoilor și așteptărilor rezidenților. Calitatea construcțiilor, atenția la detalii și suportul post-vânzare excepțional fac din Campina Residence alegerea ideală pentru cei care caută un loc de locuit confortabil și durabil.

Pentru informații suplimentare despre Campina Residence și pentru a programa o vizionare, contactați echipa de vânzări la emailul [email protected] sau la telefonul 0732 300 300.