Episodul 13❤️ Cum Eko Group ajută la Transformarea Afacerii Mele – Interviu cu Iulian F., Owner al unui Lanț de Spitale Private Premium

Eko Group

Eko Group

Într-o lume în continuă schimbare, afacerile de succes sunt cele care pot să se adapteze rapid la cerințele pieței și să utilizeze strategii inovatoare de marketing și publicitate pentru a-și crește vizibilitatea și impactul. Acesta este cazul lui Iulian F., proprietarul unui lanț de spitale private premium din România, care a reușit să transforme complet afacerea sa cu ajutorul Eko Group. Ne-am întâlnit cu Iulian pentru a discuta despre experiența sa și despre modul în care Eko Group a contribuit la succesul său.

Jurnalist: Iulian, ne-ar plăcea să începem prin a discuta despre cum ați aflat pentru prima dată despre Eko Group și despre ce v-a convins să semnați un contract cu ei.

Iulian F.: Sigur, cu plăcere. Prima mea întâlnire cu Eko Group a fost cu adevărat memorabilă. Am fost impresionat de profesionalismul și expertiza echipei lor din primele momente. Cu toate că am fost bombardat cu o mulțime de informații în timpul primei întâlniri, am înțeles imediat că Eko Group este partenerul de care aveam nevoie. M-au convins cu abordarea lor personalizată și cu serviciile lor inovatoare.

Jurnalist: Înțeleg că una dintre strategiile pe care le-ați adoptat a fost amplasarea a peste 390 de steaguri directionale în diverse zone ale Bucureștiului. Ce impact a avut acest serviciu asupra vizibilității spitalelor dvs.?

Iulian F.: Steagurile directionale au fost o alegere inspirată. Le-am amplasat în zone premium ale Bucureștiului, și acest lucru ne-a adus o vizibilitate maximă față de concurență. Dar ceea ce a fost cu adevărat interesant este că clienții noștri ne-au povestit ulterior că au văzut aceste steaguri și au fost atrași să ne viziteze. Aceasta a fost o dovadă clară a eficacității acestei strategii.

Jurnalist: Un alt serviciu care v-a impresionat este cel de aducere de leads-uri cu ajutorul inteligenței artificiale, serviciu vândut în exclusivitate în România de către Eko Group. Cum a contribuit acest serviciu la creșterea afacerii dvs.?

Iulian F.: Acest serviciu a fost cu adevărat uluitor. În doar prima săptămână, am început să primesc apeluri și mesaje de la potențiali pacienți interesați de serviciile noastre. Este incredibil cum telefonul a început să sune și cum mesajele pe LinkedIn au început să curgă după doar două zile de la implementarea serviciului. Acest lucru a avut un impact major asupra afacerii noastre și ne-a adus pacienți noi și loiali.

Jurnalist: Ați menționat și serviciul de PR oferit de Eko Group, care v-a adus peste 70 de apariții în presa de afaceri și SEO din România. Cum a influențat aceasta creșterea exponențială a brand awareness-ului dvs.?

Iulian F.: Aceasta a fost o adevărată revoluție pentru noi. Cu ajutorul serviciului de PR, am reușit să obținem o expunere incredibilă în presa de afaceri și SEO din România. Am devenit o figură cunoscută în industrie, iar brand awareness-ul nostru a crescut de 500 de ori într-un interval de doar o lună. Acest lucru ne-a ajutat să ne consolidăm poziția pe piață și să atragem mai mulți pacienți.

Jurnalist: Eko Group a conceput și implementat advertoriale speciale pentru a descrie serviciile companiei dvs. și pentru a prezenta implicarea oamenilor de vânzări în proiect. Cum a contribuit acest aspect la succesul colaborării voastre?

Iulian F.: Aceste advertoriale au fost esențiale pentru a comunica valorile și serviciile noastre către publicul nostru țintă. Au evidențiat dedicarea și implicarea echipei noastre de vânzări în proiect, ceea ce a transmis un mesaj puternic de încredere și profesionalism. Acest aspect a fost crucial în atragerea pacienților și a clienților.

Jurnalist: Un alt aspect remarcabil este serviciul de automatizare a linkurilor din presa pe rețelele de socializare. Cum a contribuit acest serviciu la creșterea vizibilității dvs.?

Iulian F.: Serviciul de automatizare a linkurilor din presa pe rețelele de socializare a fost o strategie genială. Eko Group a postat zilnic linkuri din presa pe toate cele 8 rețele de socializare ale noastre, din oră în oră. Acest lucru a generat 1800 de postări lunare, fiecare cu un text SEO diferit. Astfel, am crescut rapid în clasamentul Google și am devenit mult mai vizibili pentru potențialii pacienți.

Jurnalist: În încheiere, ce mesaj ați avea pentru alți antreprenori care caută să-și transforme afacerile cu ajutorul Eko Group?

Iulian F.: Mesajul meu ar fi să nu subestimați puterea marketingului digital și a serviciilor inovatoare. Colaborarea cu Eko Group a transformat complet afacerea mea și a adus un succes remarcabil. Este esențial să fii deschis la noi strategii și să investești în dezvoltarea afacerii tale. Eko Group este partenerul ideal pentru a face acest pas.

Povestea lui Iulian F., proprietarul unui lanț de spitale private premium din România, demonstrează cu prisosință puterea colaborării cu Eko Group. Transformarea afacerii sale de la o prezență relativ discretă pe piață la un lider de marcă în industrie este o dovadă a eficacității serviciilor și strategiilor inovatoare oferite de Eko Group.

De la amplasarea strategică a steagurilor directionale în zone premium ale Bucureștiului, care au adus o vizibilitate maximă în fața concurenței, până la serviciul de aducere de leads-uri cu ajutorul inteligenței artificiale, care a generat un flux constant de clienți interesați, fiecare serviciu oferit de Eko Group a avut un impact semnificativ asupra afacerii lui Iulian. Serviciul de PR a adus expunere în presa de afaceri și SEO din România, consolidându-și poziția pe piață și atrăgând un număr impresionant de clienți noi.

Nu în ultimul rând, serviciul de automatizare a linkurilor din presa pe rețelele de socializare a permis o creștere spectaculoasă în clasamentul Google, făcându-i mai vizibili ca niciodată. Cele 1800 de postări lunare cu texte SEO diferite au avut un impact profund asupra vizibilității lor online.

În concluzie, colaborarea cu Eko Group nu este doar o simplă afacere, ci o investiție în succesul și creșterea afacerii tale. Povestea lui Iulian F. este doar una dintre multele demonstrații ale eficacității serviciilor și strategiilor inovatoare pe care Eko Group le poate oferi. Pentru antreprenorii care caută să-și transforme afacerile, Eko Group rămâne un partener de încredere și o sursă de inspirație.