HORECA by Divani & Sofa’: Eleganță și Rafinament în Ospitalitate

HORECA by Divani & Sofa’: Eleganță și Rafinament în Ospitalitate

HORECA by Divani & Sofa’: Eleganță și Rafinament în Ospitalitate

Într-un domeniu în care fiecare detaliu contează, industria ospitalității se află într-o căutare continuă a perfecțiunii. Divani & Sofa’, un nume sinonim cu luxul și inovația în designul de interior, își consolidează poziția de lider în acest sector prin lansarea liniei HORECA, o colecție care promite să redefinească noțiunile de eleganță și rafinament în ospitalitate.

Lansată oficial HORECA by Divani & Sofa’ reprezintă culminarea a peste 15 ani de experiență în furnizarea de soluții de mobilier și design interior de înaltă calitate. Această linie este dedicată exclusiv industriei ospitalității și aduce o abordare proaspătă și inovatoare, concepută pentru a satisface și cele mai exigente cerințe ale clienților.

Divani & Sofa’ și-a câștigat renumele prin crearea de spații care nu doar că îndeplinesc așteptările clienților, dar le și depășesc, oferind soluții personalizate care reflectă viziunea și identitatea fiecărui proiect. Fie că este vorba despre dormitoare de hotel, restaurante, cafenele sau spații independete .  Divani & Sofa’ transformă orice spațiu într-o experiență memorabilă pentru vizitatori.

În centrul filozofiei HORECA by Divani & Sofa’ se află ideea de personalizare completă. Echipa de designeri și arhitecți colaborează îndeaproape cu clienții pentru a transforma fiecare viziune în realitate, utilizând materiale de cea mai bună calitate și cele mai recente inovații în designul de interior. Această abordare asigură că fiecare proiect este unic, reflectând personalitatea și caracterul spațiului.

Pentru sectorul ospitalității, soluțiile all-in-one oferite de Divani & Sofa’ reprezintă un avantaj major. Acestea acoperă întregul spectru de nevoi, de la proiectarea inițială și selecția materialelor, până la fabricarea și instalarea mobilierului. Astfel, clienții beneficiază de o experiență simplificată și eficientă, care le permite să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat: oferirea unei experiențe excepționale oaspeților lor.

Oferind o gamă largă de mobilier pentru dormitoare de hotel, Divani & Sofa’ pune accentul pe confort și rafinament, asigurând că fiecare cameră invită la relaxare și odihnă. În același timp, soluțiile pentru restaurante și cafenele sunt proiectate pentru a îmbunătăți experiența culinară, combinând funcționalitatea cu un design de excepție.

Mobilierul și soluțiile decorative, precum unitățile de perete și metalele decorative, sunt gândite să adauge personalitate și stil, transformând spațiile comune în puncte de atracție. În plus, gama de mobilier outdoor și covoarele de înaltă rezistență completează oferta HORECA by Divani & Sofa’, asigurând durabilitate și estetică în orice condiții.

Dorina Dimagli, CEO-ul Luxury Furniture, compania-mamă a Divani & Sofa’, subliniază angajamentul brandului de a fi un partener de încredere în crearea unor spații ospitaliere de neuitat. Prin dedicarea pentru inovație, calitate și personalizare, Divani & Sofa’ se angajează să aducă un suflu nou în industria ospitalității, transformând fiecare spațiu într-o poveste de succes.

Pe lângă calitatea excepțională a produselor și serviciilor, Divani & Sofa’ se mândrește cu colaborările sale cu parteneri de prestigiu și branduri de renume internațional. Aceste parteneriate consolidează încrederea în capacitatea brandului de a livra soluții la cele mai înalte standarde, fiecare piesă de mobilier fiind o dovadă a excelenței în materie de calitate și estetică.

HORECA by Divani & Sofa’ nu este doar o colecție de mobilier; este o promisiune de a transforma orice spațiu de ospitalitate într-un loc unde designul întâlnește funcționalitatea, unde fiecare detaliu este gândit pentru a încânta și inspira. Cu o pasiune neclintită pentru designul excepțional și o dedicație pentru inovație, Divani & Sofa’ redefinește ospitalitatea, aducând eleganță și rafinament în inima fiecărui proiect.