Bunsimț pentru tânăra generație: Tinerii Construiesc Sectorul 1, Ramona Ioana Bruynseels, candidat primaria sector 1

Descoperiți planurile candidatei Ramona Ioana Bruynseels pentru tinerii din Sectorul 1. De la educație de calitate la sprijin pentru sănătatea mintală, aflați cum intenționează ea să îmbunătățească viața tinerilor.

Situația actuală a tinerilor

Tinerii din Sectorul 1 au un potențial imens, dar nu întotdeauna au pârghiile necesare pentru a-l valorifica. Vrem să schimbăm asta și să le oferim tinerilor oportunitatea de a se implica activ în viața comunității și de a-și pune în practică ideile inovatoare.

Soluția noastră: Programul “Administrația Viitorului”

Acest program ambițios își propune să optimizeze, să dezvolte și să eficientizeze gradul de informare, implicare, responsabilizare și reprezentare a tinerei generații în cadrul procesului decizional la nivel local.

Activități cheie

Campanii de informare

Vom organiza campanii pentru a informa tinerii despre structurile și mecanismele administrației locale și despre cum își pot face vocea auzită.

Stagii de formare

Vom oferi stagii de formare în cadrul Primăriei Sectorului 1, unde tinerii vor putea învăța cum funcționează administrația publică și cum pot contribui la dezvoltarea comunității.

Concurs anual de proiecte

Vom organiza un concurs anual de proiecte, în care echipe de tineri vor propune soluții pentru problemele locale. Cele mai bune proiecte vor fi premiate și chiar implementate de către Primărie.

Platforme de dialog și colaborare

Vom crea platforme online și offline pentru a facilita dialogul și colaborarea între tineri și administrația locală.

Parteneriate cu organizații de tineret

Vom colabora cu organizații de elevi, studenți și tineri pentru a ne asigura că programul răspunde nevoilor și intereselor lor.

Implicarea tinerilor în siguranța comunității

Voluntari în echipe de supraveghere: Tinerii cu vârsta de peste 20 de ani vor avea oportunitatea de a se alătura Poliției Locale Sector 1, ca voluntari în echipe de supraveghere a vieții cotidiene.

Beneficii pentru tineri și comunitate

Tineri mai informați și mai implicați

Programul va contribui la creșterea gradului de conștientizare civică și la dezvoltarea spiritului de inițiativă în rândul tinerilor.

Administrație locală mai eficientă și mai transparentă

Implicarea tinerilor va aduce o perspectivă proaspătă și inovatoare în procesul decizional, contribuind la o administrație mai eficientă și mai transparentă.

O comunitate mai puternică și mai unită

Prin implicarea activă a tinerilor în viața comunității, vom construi un Sector 1 mai puternic și mai unit.

Ramona Ioana Bruynseels este dedicată îmbunătățirii vieții tinerilor din Sectorul 1. Prin aceste propuneri inovatoare, ea speră să aducă schimbări pozitive în viața tinerilor și să le asigure un viitor strălucit. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru tinerii noștri.