Participarea premierului Marcel Ciolacu la inaugurarea noului Spital de Stomatologie și la evenimentul ”Ziua Porților deschise”

Galerie foto

[embedded content]

Declarații de presa sisținute de premierul Marcel Ciolacu la inaugurarea noului Spital de Stomatologie și la evenimentul ”Ziua Porților deschise”

[Check against delivery]

Marcel Ciolacu: Cu adevărat, asta înseamnă eficiență în administrație și asta înseamnă viziune. În octombrie anul trecut, așa cum ați spus, eram tot în aceeași echipă, eram la amfiteatrul unde să învețe studenții doamnei doctor, era Universitatea de Medicină, astăzi suntem în această clinică de stomatologie-spital și mă uit ce înseamnă un primar aplicat, un primar care nu are războaie cu nimeni și caută parteneriat în toate instituțiile statului român, și la Guvernul României, și la Parlament, şi la Universitate, și la Spitalul Universitar de Urgență. De fapt, Daniel Băluță, printr-o viziune complexă, închide un întreg cerc. Un singur lucru, și o spun fără nicio reținere, lipsește din acest cerc, respectiv, Primăria Generală a Capitalei, unde până acum nu o văd niciunde implicată. Dar, revenind la primarul Daniel Băluță, știu că are și cu Institutul „Marius Nasta” investiția prin PNRR și sunt ferm convins că domnul ministru o să detalieze. Știu că are și cu Spitalul „Sfântul Ioan”, așa cum se spunea, prima Maternitate din București după Revoluție construită. Cred că această clinică de stomatologie e prima din țară în ultimii 50 de ani, din statisticile pe care m-am uitat eu. Peste tot, Daniel Băluță are capacitatea de a găsi parteneri și de a construi pentru cetățenii din Sectorul 4 și nu numai din Sectorul 4, pentru că, la fel, am fost și la stația de pompieri, ea nu deservește numai Sectorul 4 și nu cred că e vreo linie trasă prin București, eu n-am văzut-o, decât pe drum, cu adevărat vezi când intri în Sectoarele 3 și 4, imediat observi, pentru că vezi spațiile verzi aranjate, drumurile și totul este ordonat, dar fără să fie o linie trasă. Și vă rog frumos și pe dumneavoastră să faceți acest exercițiu și veți vedea imediat când intrați în Sectorul 3 sau în Sectorul 4. N-am decât felicitări și sper ca după aceste alegeri cu adevărat toți primarii de sector să aibă un partener real și de construcție, cu o viziune reală și cu un plan administrativ pentru capitala României, pentru București. Mulțumesc mult!

Articol preluat de pe gov.ro