Hidroizolațiile pentru fundație: ce reprezintă și ce avantaje îți asigură?

Ridicarea unei clădiri începe întotdeauna cu realizarea unei fundații de calitate, rezistente și durabile, care să îți ofere confort pe termen lung.

Pentru a fi sigur, însă, că fundația ta nu va fi afectată în timp de infiltrațiile de apă, este recomandat să investești într-o hidroizolatie fundatie: https://www.milucon.ro/hidroizolatii-fundatii-si-subsoluri/ bună. Cu ajutorul acesteia îți impermeabilizezi fundația și o sigilezi foarte bine, astfel încât să ții umiditatea la distanță.

Când este indicat să te ocupi de hidroizolatie fundatie?

Momentul oportun, în care să te ocupi de hidroizolația fundației este în timpul ridicării imobilului pe care ți-l dorești. Astfel, indiferent de materialele hidroizolante pentru care optezi, le încorporezi foarte ușor în structura casei tale. Ai grijă, însă, ca afară să fie peste 5 grade Celsius și să nu plouă, pentru ca hidroizolația să fie aplicată în mod eficient și astfel să fie eficientă.

Ce tipuri de produse izolante ai la dispoziție pe piață?

Gama de produse pe care o găsești astăzi pe piață este mult mai variată decât cea pe care o aveai la dispoziție acum 10 ani. Astfel, poți alege dintre următoarele:

  • membrane bituminoase – extrem de eficiente și simplu de montat prin tehnica lipirii la cald, aceste membrane se găsesc în comerț sub forma unor suluri, care sunt simplu de manevrat. Despre aceste tipuri de membrane trebuie să știi că au o durată de viață sporită, de până la 15 – 20 de ani, timp în care previi infiltrațiile de apă foarte bine;
  • membrane din PVC – sunt materiale plastice, datorită cărora nu vei avea niciodată probleme din cauza umezelii. Și acestea se montează tot prin tehnica lipirii la cald;
  • membrane cauciucate lichide – principalul avantaj, de care ai parte datorită acestora este că ele ajung peste tot, chiar și în locurile care, de regulă, ți se par greu accesibile. Astfel, izolezi foarte bine colțurile și previi infiltrațiile periculoase de apă;
  • membrane din teflon – au o rezistență chimică excelentă, fiind eficiente atât la temperaturi scăzute, cât și la temperaturi foarte mari și sunt unele dintre cele mai noi tipuri de hidroizolații pe care le găsești pe piață.

Beneficii

Investind într-o hidroizolație bună, te bucuri pe termen lung de următoarele avantaje:

  • previi apariția umezelii în interiorul casei – apa este extrem de periculoasă atunci când pătrunde în casă, întrucât astfel se formează mucegaiul și igrasia extrem de dăunătoare sănătății;
  • sporești durabilitatea locuinței – o hidroizolație de calitate îți crește calitatea imobilului, dar și valoarea pe care acesta o are;
  • te bucuri de un aer de calitate în interior – întrucât nu te confrunți cu mucegai și igrasie, în casă vei avea întotdeauna un aer de calitate;
  • reduci costurile de întreținere – hidroizolația previne deteriorarea structurii casei, iar astfel, suma pe care o investești în întreținerea imobilului scade considerabil.

Colaborează cu specialiști pentru montaj

În ceea ce privește aplicarea materialelor hidroizolante, indiferent de natura acestora, cel mai bine este să apelezi la ajutorul unor experți în domeniu. Astfel, ai certitudinea că membranele bituminoase, cele din teflon sau cele lichide sunt montate corect și îți asigură în timp eficiența de care ai nevoie.

Comandă produsele de care ai nevoie direct de pe Internet

Pentru a-ți eficientiza căutările și pentru a obține mai ușor materialele hidroizolante de care ai nevoie, acum ai posibilitatea de a le comanda direct din mediul online chiar și pardoseli Milucon.

Astfel, citești pe Internet descrierea tuturor produselor, iar mai apoi le comanzi în doar câteva momente, rămânând la alegerea ta dacă faci plata pe Internet sau optezi pentru plata la livrare.

Milucon.ro îți oferă varietate, dar și calitate pentru toate produsele pe care le găsești online. Fie că ai nevoie de pardoseli de top ori de hidroizolații excelente, care să îți protejezi imobilul, pe toate le poți comanda în numai câteva momente.

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0766 419 049