Serbările Scrumbiei 2024: Experiență Memorabilă în Delta Dunării

Bucură-te de Cultură și Tradiție în Inima Deltei Dunării

Festivalul Serbările Scrumbiei revine în Comuna Maliuc pentru a treia oară, transformând Delta Dunării în gazda unei experiențe culturale de neuitat. Descoperă ce te așteaptă la ediția din 2024, susținută de FLAG Delta Dunării și dedicată promovării patrimoniului local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Spectacole și Diversitate Culturală

În cadrul Festivalului Serbările Scrumbiei, vei fi martor la spectacole autentice ale unor formații de renume din regiunea Delta Dunării. Artiști precum Diana Amelian și Alexandra Listrat vor încânta publicul cu muzică și cântece autentice, aducând o notă de rafinament și emoție.

Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice de excepție, evidențiind bogăția culturală a Deltei. De asemenea, Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 și Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina vor aduce pe scenă dansuri și cântece specifice zonei, oferind o incursiune autentică în tradițiile locale.

Comunitate și Ambianță Autentică

Festivalul Serbările Scrumbiei îmbrățișează comunitatea locală, evidențiind tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii. Descoperă gastronomia locală și participă la spectacole autentice de muzică și dans tradițional.

Impact Economic și Parteneriate Locale

Colaborarea cu afacerile și organizațiile locale asigură o logistică eficientă și siguranța participanților. Festivalul contribuie la promovarea turismului local și la stimularea economiei din zonă.

Informații utile despre Festivalul Serbările Scrumbiei

  • Unde: Comuna Maliuc, Delta Dunării
  • Când: 18-19 Mai 2024
  • Taxă de Intrare: Gratuit
  • Pot participa cu familia mea? Da! Evenimentul este potrivit pentru toate vârstele.

Stiri similare: