Top 7 aspecte pe care să le cunoști despre pardoselile epoxidice

Ești în stadiul în care trebuie să alegi o podea calitativă pentru spațiul tău și încă nu știi ce decizie să iei?

Atunci studiază gama de pardoseli epoxidice: https://pardoseliindustriale.ro/pardoseli-epoxidice/, care este eficientă și durabilă, rezistând extrem de bine chiar și peste 20 – 25 de ani. Din rândurile următoare poți descoperi principalele elemente, pe care să le cunoști, înainte de a lua o hotărâre.

Pardoseli epoxidice – ce sunt?

Realizate din rășini epoxidice eficiente, pardoselile din această categorie sunt ideale pentru o varietate de locații, în funcție de rezultatul pe care vrei să îl obții. Principalul avantaj al acestor podele este că sunt aspectuoase și îți oferă șansa de a alege dintr-o multitudine de modele deosebite, pentru a creiona o atmosferă plăcută în spațiul de care dispui.

Cum se aplică?

Din punct de vedere a montajului, pardoselile epoxidice se aplică întotdeauna prin turnare, întrucât în stare naturală sunt lichide. De asemenea, este bine să știi că materialele folosite conțin și un întăritor, datorită căruia podelele pe care le obții devin perfect tari și au capacitatea de a susține chiar și traficul extrem de intens. Mai mult, pune în balanță și faptul că montarea pardoselii epoxidice durează mult mai puțin, în comparație cu alte variante pe care le găsești pe piață.

Durabilitate

Un alt avantaj, pe care să îl pui în balanță atunci când vrei să investești în pardoseli epoxidice este acela că ele au o durată de viață foarte ridicată, indiferent de traficul de care dispui. Astfel, poți să aplici o astfel de pardoseală atât într-un centru comercial, cât și într-o hală destinată producției de bunuri.

Rezistență crescută la umiditate

Despre pardoselile epoxidice mai trebuie să știi și faptul că sunt extrem de rezistente la apă. Astfel, poți desfășura orice tip de activitate, indiferent dacă aceasta presupune utilizarea apei sau nu, întrucât podeaua ta nu va fi afectată în mod negativ.

Rezistență la alunecare

Pentru a-ți proteja angajații, important este să investești și într-un strat antideparant, pe care să îl aplici deasupra pardoselii epoxidice. În acest fel, previi evenimentele neplăcute și le oferi celor cu care colaborezi un mediu sigur în care să își desfășoare activitatea.

Ai la dispoziție o gamă largă de finisaje

Pardoselile epoxidice îți oferă inclusiv posibilitatea de a alege finisajul ideal, în funcție de modul în care vei folosi un anumit spațiu. De la alegerea culorii, până la design-ul potrivit, dar și alegerea texturii – iată câteva detalii pe care să le pui în balanță înainte de a face o investiție.

Unde poți să folosești pardoselile epoxidice?

Datorită tuturor proprietăților pe care le au, pardoselile epoxidice sunt ideale pentru:

  • amenajarea unor spații comerciale, fie că este vorba despre magazine alimentare, magazine cu haine cu magazine de bricolaj;
  • amenajarea unor hale de producție;
  • amenajarea unor spații de depozitare;
  • amenajarea unor laboratoare de patiserie sau cofetărie;
  • amenajarea unor cabinete medicale;
  • amenajarea unor ateliere auto;
  • amenajarea pavilioanelor sportive.

Toate aceste tipuri de spații îți pot aduce venituri consistente, de care să te bucuri. Alegând pardoseala potrivită, ești cu un pas mai aproape de obținerea rezultatelor către care țintești.

PardoseliIndustriale.roeste partenerul de încredere, la care poți apela atunci când vrei să te bucuri de calitate la prețuri rezonabile. Fie că îți dorești pardoseli Ucrete de aici, pardoseli poliuretanice, modele epoxidice sau pardoseli industriale de top, pe toate le poți obține foarte ușor. Ulterior, îți va fi mai simplu să îți dezvolți business-ul, întrucât vei dispune de un spațiu foarte bine amenajat. Ia în considerare toate cele menționate anterior, pentru a lua decizia corectă!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0766.526.542